Inzicht en controle


Meer inzicht en een beter resultaat.

De Event Pay Card werkt op basis van de RFID-techniek. De RFID-chip maakt het mogelijk dat allerlei gegevens kunnen worden opgeslagen. Hierdoor krijgen de organisatie en de deelnemers veel meer inzicht in het commerciële succes van het evenement.

Elke handeling van de kaart wordt geregistreerd. Hierdoor zijn passantenstromen meetbaar en wordt duidelijk wat de dal- en piekuren van het evenement zijn. Dit is niet alleen meetbaar voor het gehele evenement, maar ook per deelnemer. Op elk moment van de dag is met een druk op de knop te zien welke omzet een deelnemer heeft bereikt, met welke consumpties dit is gerealiseerd, wat de gemiddelde besteding per bezoeker is, wat de bestsellers en slow movers zijn en op welke tijden het druk of juist rustig was. Hieraan kunnen ook allerlei omgevingsinvloeden worden gekoppeld (bijvoorbeeld het weer, welke medewerkers aan het werk waren en/of het aanwezig zijn van bepaalde muziek of ander amusement).

Door alles meetbaar te maken, kunnen de organisatie en de deelnemers nog meer uit het evenement halen. Het geeft hen een doeltreffend middel om snel en actief bij te sturen, door bijvoorbeeld extra (of ander) personeel in te zetten of bepaalde consumpties meer aandacht te geven (of eventueel anders te prijzen). Hierdoor kan het commerciële succes nog groter worden, zodat het algehele resultaat toeneemt.

Home  •   Organisator  •   Deelnemer  •   Bezoeker  •   Sponsor  •   Contact