Gemakkelijk betalen


Voor de bezoeker is Event Pay Card een eenvoudig en plezierig betaalmiddel. Het is niet meer nodig om de bonnen te tellen of de vele munten in de zak of tas te houden.

Tijdens het bestellen wordt de pas overhandigd aan de deelnemer en in drie stappen wordt er afgerekend. Het begin- en eindsaldo en het transactiebedrag zijn zichtbaar op de kassa's en de klant weet precies waar hij/zij voor heeft betaald en wat er betaald is.

Volop genieten


Evenementen waar nog met munten of bonnen wordt betaald kennen als nadeel dat dit meer tijd vergt en er een grotere kans is op fouten. Het personeel moet de munten of het papiergeld natellen. Geen probleem als het 'rustig' is, maar als het drukker is, kost dat tijd en dat levert onnodig stress op. Daarnaast kan het voorkomen dat het tellen van het evenementgeld niet nauwkeurig gebeurt.

Met de Event Pay Card behoren die 'nadelen' tot het verleden. In slechts één handeling is de kaart gescand en is het verschuldigde bedrag betaald. De bezoeker kan de kaart ook tussentijds scannen bij een informatiezuil om te kijken hoeveel geld er nog op staat of om de historie van de transacties te bekijken. Daarnaast kan er informatie omtrent de deelnemers (bijvoorbeeld restauranthouders) worden opgevraagd.


De kaart kan op naam worden geregistreerd. Bij verlies of diefstal kan de kaart dan worden geblokkeerd.

Het (her)opladen gebeurt bij een centraal kassapunt.

Na afloop van het evenement blijft de kaart 'actief'. De Event Pay Card is op de volgende editie van het desbetreffende evenement naar keuze opnieuw te gebruiken. Ook de bezoeker ervaart het gebruik van Event Pay Card als gemak, nog meer tijd om te genieten van het evenement.

Home  •   Organisator  •   Deelnemer  •   Bezoeker  •   Sponsor  •   Contact